Woensdagavond 6 oktober informatieavond Sinnestroom Greate Mar!

Op dit moment zijn we vanuit Duurzaam Wergea bezig met ons tweede energieproject Sinnestroom Greate Mar. Een zonnedak bij de Firma Stelwagen op de ligboxenstal met ruimte voor circa 260 panelen.

Met het project wekken we gemiddeld 100.000 kWh energie per jaar op, wat ongeveer gelijk staat aan 2.5 miljoen keer je telefoon opladen, 25.000 keer de wasmachine gebruiken en 350.000 km rijden in een elektrische auto! Oftewel genoeg om 35 huishoudens één jaar lang van elektriciteit te voorzien.

Om dit project te realiseren hebben we 83.000 euro nodig. Dit geld willen we ophalen door Sinneficaten uit te geven van 100 euro per stuk met een rendement van 2,5%. De Sinneficaten zijn beschikbaar voor iedereen in Wergea en omstreken. Voorwaarde is wel dat u lid bent/wordt van onze coöperatie. Kortom maak rendement op uw spaargeld, steun een duurzaam project en help Wergea e.o.

De Sinneficaten worden gedurende de 15 jaar dat het project loopt, uiteindelijk allemaal teruggekocht. De eerste 5 jaren worden er nog geen Sinneficaten teruggekocht. Daarna kan dit op eigen verzoek of op verzoek van de coöperatie.

Op woensdag 6 oktober 20:00 uur organiseren we een informatieavond bij GRAND CAFÉ JAN, voor meer uitleg over het project, om u aan te melden en om uw Sinneficaten aan te schaffen!

Wilt of kunt u niet fysiek aanwezig zijn? Dan kunt u de bijeenkomst digitaal volgen door u hier aan te melden. Alvast meer weten? Download dan hier het informatiedocument.