Energie besparen doe je samen!

De kosten voor energie nemen alleen maar toe. Daarom slaan we de handen ineen om mensen in Wergea e.o. te helpen energie te besparen. We hebben er zelfs een speciale werkgroep voor opgericht.

Binnen de werkgroep is een speciaal fixteam opgezet van mensen uit het dorp, die u gratis helpt om kleine aanpassingen in huis te doen. Denk aan het aanbrengen van tochtstrips en radiatorfolie, maar ook het plaatsen van een waterbesparende douchekop, radiatorventilatoren en led-lampen. Naast dat het fixteam dit gratis doet, hoeft u ook niets voor het materiaal te betalen. Dat is nog een slim besparen!

Maar dat is niet het enige. Naast het fixteam hebben we ook een paar mensen in de werkgroep die aan de slag gaan met grotere maatregelen. Zo bieden we iedereen in Wergea e.o. onder andere aan om mee te doen met het gezamenlijk (tegen een scherpe prijs) inkopen van grote energiebesparende maatregelen. Denk aan dak- en vloerisolatie, HR++ glas, zonnepanelen of een warmtepomp. Kortom een mooie manier om samen energie te besparen!

Bent u geïnteresseerd in de gratis kleine maatregelen en het omlaag brengen van uw energierekening? Wilt u uw woning verder verduurzamen met bijvoorbeeld HR++ glas, vloer- en dakisolatie, spouwmuurisolatie, zonnepanelen of een warmtepomp, of gaat u bijvoorbeeld verbouwen? Meld u dan aan via onderstaand formulier en we nemen contact met u op!

Daarnaast organiseren we op woensdag 28 februari een Energie-bespaarmarkt in de Bidler met bedrijven die je kunnen informeren over grote maatregelen zoals isolatie, glas en zonnepanelen. Meer informatie over de exacte tijden volgt nog.

Aanmeldformulier energiebesparende maatregelen

Voor en achternaam
Straatnaam + huisnummer

Dit project wordt mogelijk gemaakt door