Steun ons project Sinnestroom Trije Hikken en ontvang eenmalig 100 euro korting op je energierekening

Met Coöperatie Duurzaam Wergea dragen we actief bij aan een duurzamere toekomst. Sinds dit voorjaar doen we dat met het zonnepanelen project Trije Hikken. Samen met betrokken bewoners, uit Wergea en omgeving, is het ons gelukt om 330 zonnepanelen aan te schaffen, die we bij Maatschap Schuurmans op een van de daken mochten plaatsen.

De energie die we met de panelen opwekken verkopen we momenteel aan energieleverancier Vandebron. Een energieplatform met een missie om zo snel mogelijk naar 100% duurzame energie in Nederland over te stappen.

Als lid van de coöperatie of als inwoner van Wergea, Warstiens, Eagum of Domwier willen we jou er op attenderen dat het mogelijk is om de zonne-energie de we met ons project opwekken af te nemen. Kies je er voor om klant te worden bij Vandebron, dan steun je niet alleen ons met een kleine jaarlijkse bijdrage, maar ontvang je ook nog eens eenmalig € 100,- korting op je energierekening.

Kortom wil je actief bijdragen aan het verder terugdringen van de CO2 uitstoot én ons steunen? Klik dan op onderstaande link.

Samen gaan we voor duurzaam!

Zonne-energie van Coöperatie Duurzaam Wergea