Al ruim 600 Sinneficaten verkocht

Sinds de eerste algemene ledenvergadering van 2 oktober startte de coöperatie met de verkoop van Sinneficaten om het project Sinnestroom Trije Hikken te bekostigen. Het doel was om met de verkoop van deze Sinneficaten een eigen vermogen van minimaal 30.000 euro aan te trekken om zo een lening te kunnen krijgen voor de overige kosten, (een kleine 50.000 euro).

Inmiddels zijn er ruim 600 Sinneficaten verkocht en gaat de verkoop daarmee boven verwachting goed. De betrokkenheid en het enthousiasme in Wergea, Warstiens, Eagum en omgeving is groot en veel mensen dragen het project een warm hart toe. Als bestuur zijn we daar zeer blij mee en lijkt het erop dat we genoeg financiële steun kunnen krijgen om het gehele investeringsbedrag met Sinneficaten te dekken. We hebben daarom besloten om de sluitingsdatum van 16 oktober los te laten. Daarmee  bieden we de mensen die nog geen Sinneficaten hebben aangeschaft alsnog de mogelijkheid om mee te doen, te profiteren van een mooi rendement en om iets goeds te doen voor Wergea, Warstiens, Eagum en omgeving.

Profiteer nu!
Heeft u nog geen Sinneficaten aangeschaft? Wilt u een leuk rendement op uw geld en vindt u het leuk om ons te steunen, zodat we in de toekomst nog meer projecten kunnen gaan doen voor Wergea, Warstiens, Eagum en omgeving? Wacht dan niet langer en vraag hier uw Sinneficaten aan. Er zijn namelijk nog maar een beperkt aantal Sinneficaten beschikbaar!