Kom de deelauto testen


Uit onderzoek blijkt dat deelauto’s zorgen voor minder autokilometers en minder CO2-uitstoot. Ook is een deelauto in veel gevallen goedkoper dan een eigen auto: je hebt geen vaste kosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud en parkeervergunning, maar betaalt alleen bij gebruik.

Onlangs is via onze enquëte duidelijk geworden dat er meerdere Wergeasters zijn die  interesse hebben voor een elektrische deelauto in het dorp. Om daar meer informatie over te verschaffen, hebben we op donderdag 22 en vrijdag 23 juni een deelauto in het dorp staan. Geïnteresseerden kunnen op deze dagen de auto bekijken, uitleg krijgen over hoe het systeem van de deelauto werkt en kunnen ervaren hoe het is om in een elektrische auto te rijden door een proefrit te maken.

Op de donderdag 22 juni staat de deelauto van 14:30-17:30 uur op het Rode Plein. Vrijdag 23 juni is de deelauto hier ook te vinden van 13:30- 17:30 uur.

Ben je geïnteresseerd in de voordelen van een deelauto? Kom dan op een van deze twee dagen langs en laat je informeren! Ook kan je een testrit maken.

In verband met de vrijwilligers die de auto beschikbaar stellen deze twee dagen horen we graag of je langs komt en of je een ritje wilt maken. Vul daarom onderstaande vragen in:

Ik kom graag langs voor meer informatie over de elektrische deelauto.

Ik wil graag een testrit maken met de elektrische deelauto.

Donderdag 22 juni ontvang je een mail met de laatste informatie.