Enquête Werkgroep Duurzaam

Beste dorpsgenoot,

Duurzaamheid is een onderwerp dat ons allen, bewust of onbewust, bezig houdt. De laatste tijd is daar door de sterk gestegen energieprijzen ook nog een fors financieel belang bij gekomen. Energie besparen is een van de belangrijkste manieren om duurzaamheid vorm te geven. En dat begint al snel bij ons eigen huis. Aanpassingen zijn duur maar vaak noodzakelijk. Door dit met elkaar te doen, verwachten we dat dit goedkoper en vaak ook sneller kan. Daarom willen we graag weten waar de behoeften liggen en wie geïnteresseerd is dit gezamenlijk op te pakken.

Met deze vragenlijst krijgen wij een beeld wat er opgepakt kan worden.

We hopen op zoveel mogelijk reacties. Het invullen van deze vragenlijst verplicht je overigens tot niets.

Vraag 1. In welke van onderstaande verduurzamende maatregelen ben je geïnteresseerd of heb je al genomen?

Vraag 2. Wat vind je -naast energie besparen/verduurzamen- nog meer belangrijk om samen aan te pakken in de buurt?

Vraag 3. Zou je willen meehelpen in de werkgroep duurzaam? Er is van alles te doen. Van flyeren, tot helpen met bijeenkomsten, het opvragen van offertes of misschien heb je wel specifieke kennis waar we iets mee kunnen.

Vraag 4. Lukt het niet mee te doen, maar wil je op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van de werkgroep?

Vraag 5. Heb je bij vraag 3 of 4 aangegeven contact met je op te nemen of op de hoogte te worden gehouden, vul dan hier je gegevens in. Wanneer je nee hebt aangegeven wil je dan wel je straat + huisnummer invullen? Dan weten we uit welk deel van het dorp de uitslag komt.

Vraag 6. Heb je nog verdere suggesties en/of opmerkingen over het verduurzamen van de buurt?